Sang, dans og nærvær med din baby
 

- kom til babysalmesang i Seden Kirke
Vi mødes i den nye sognegård, ved kirken kl. 11.00, hvor vi synger og danser med babyerne en lille times tid. Efterfølgende siger vi tak for nu over en kop kaffe eller te.

Det er gratis at deltage på babysalmesangsholdet - og godt for både børn og voksne at ses og synge en gang om ugen. Derfor er tilmelding nødvendig og afbud modtages gerne, ved sygdom eller ferie.

 

 

Datoer for foråret 2024

24.1. - 31.1. - 7.2. - vinterferie - 21.2. - 28.2. - 6.3. - 1.3. - 20.3. - 3.4 - 10.4 - 17.4 - 24.4

Tilmelding her på sitet via tilmeldingslinket til babysalmesang.

 

Spørgsmål kan rettes til:

Kirke– og kulturmedarbejder, Ditte Hassing Frederiksen på mail: kultur@sedenkirke.dk eller på SMS

Mobil nr. 93 63 41 01


Kom og vær en del af et hyggeligt fællesskab!

PS. Tilmeld blot, når det passer I jeres forløb.

Tilmelding Babysalmesang

Om at synge salmer ind med modermælken …

Babysalmesang er udbredt i mange sogne og giver spædbørn en unik mulighed for at udvikle deres rytmik og musiske evner. Sang opleves stærkt hos det lille barn. Sangen etablerer tryghed på en helt anden måde end tale. Det lille barn oplever en helt essentiel form for nærvær fra forældrene, og det opbygger barnets selvværd.

Maiken Dahl har sammen med sin datter Elena deltaget i forårets babysalmesang i Seden og hun har oplevet en vild udvikling med sin datter: "Hun elsker at være her, i begyndelsen af forløbet kunne hun slet ikke være i det, lydene fra instrumenterne gjorde hende helt umulig. Men i dag lytter hun nysgerrigt og rokker med rytmen, når hun hører musik, og det er så skønt at se". Maiken har oplevet, at datteren har stor glæde af samværet med de andre babyer til salmesangen. Det samme gælder også for mødrene, hvor der er et godt socialt sammenhold. "Vi vil helt sikkert fortsætte med at mødes for gruppen fungerer langt bedre end mødregruppen. Her mødes vi og har nogle oplevelser sammen både mødre og børn. Der er ikke én, der skal være værtinde og have hele hjemmet clean og ryddet. Til babysalmesang er det hele mere afslappet, for her kan vi bare komme" siger Maiken imens hun prøver at holde sin nu sultne datter i sine arme. 

(Kirkebladet 2022)